Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Οι αντίπαλοι του ΓΑΣ Μελίκης στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής 2016/2017 στο μπάσκετ

Οι αντίπαλοι του ΓΑΣ Μελίκης στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής 2016/2017 στο μπάσκετ
Τους 13 αντιπάλους του στο πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής γνώρισε  ο ΓΑΣ Μελίκης, μετά και την πραγματοποίηση της κλήρωσης ανακατανομής των σωματείων της ΕΚΑΣΘ στους ομίλους Βορρά της Γ΄ Εθνικής Ανδρών.

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Στο ποδι 3-5 Πηγάδια και Κουτσούφλιανη για τη διακοπή ρεύματος στις ώρες αιχμής του Vermio Soccer Festival


Αναστάτωση και αγανάκτηση στα 3-5 Πηγάδια και την Κουτσούφλιανη λόγω προγραμματισμένης διακοπής ρεύματος το πρωί της Κυριακής (10-1) για αντικατάσταση παλιού δικτύου. Τις μέρες αυτές στην περιοχή είναι στο φόρτε του το διεθνές τουρνουά ακαδημιών Vermio Soccer Festival, με περισσότερους από 1.500 επισκέπτες, ακόμη και μία ομάδα από τις ΗΠΑ.

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Ανακοίνωσε Μαυριά η Βέροια

Ανακοίνωσε Μαυριά η Βέροια
Ποδοσφαιριστής της Βέροιας θα είναι για τα επόμενα 3 χρόνια ο Δημήτρης Μαυριάς. Ο Δημήτρης Μαυριάς γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου 1996 στην Καρδίτσα, αγωνίζεται ως επιθετικός, αλλά και εξτρέμ (τόσο δεξιά, όσο και αριστερά), και έχει ύψος 1,76μ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία Ελπίδες Καρδίτσας, πριν μετακομίσει στον ΑΟ Γλυφάδας έχοντας 5 συμμετοχές στον Νότιο Όμιλο της Football League και τον Ιανουάριο του 2014 επέστρεψε στη γενέτειρά του για λογαριασμό της τοπικής Αναγέννησης, αφού υπέγραψε συμβόλαιο για 2,5 χρόνια.

Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Ενθαρρυντική εμφάνιση της Γ.Ε. Νάουσας στα ΄Ολύμπια΄Ενθαρρυντική εμφάνιση της Γ.Ε. Νάουσας στα ΄Ολύμπια΄

Ενθαρρυντική εμφάνιση της Γ.Ε. Νάουσας στα ΄Ολύμπια΄

Την Τετάρτη έγιναν στο Λιτόχωρο οι αγώνες στίβου ΄Ολύμπια 2016΄ της κατηγορίας  ΠΠ/ΠΚ Α΄& Β΄ μεταξύ των συλλόγων της Βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλίας. Η Γ.Ε. Νάουσας συμμετείχε με 5 αθλητές και τα αποτελέσματα ήταν ενθαρρυντικά. 

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Έναρξη συνεργασίας μεταξύ Givova και Βέροιας στον τομέα του ρουχισμούΈναρξη συνεργασίας μεταξύ Givova και Βέροιας στον τομέα του ρουχισμού

Έναρξη συνεργασίας μεταξύ Givova και Βέροιας στον τομέα του ρουχισμού

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια 

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Ανακοίνωσε Μελίσση η ΒέροιαΑνακοίνωσε Μελίσση η Βέροια

Ανακοίνωσε Μελίσση η Βέροια

Η Βέροια είναι ο νέος σταθμός στην ποδοσφαιρική καριέρα του Χρήστου Μελίσση, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη «βασίλισσα του βορρά». 

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ: Ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτηση του Γιάννη ΧαροντάκηΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ: Ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτηση του Γιάννη Χαροντάκη

ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ: Ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτηση του Γιάννη Χαροντάκη

Με τα κυανέρυθρα της “Βασίλισσας” θα αγωνίζεται πλέον ο Γιάννης Χαροντάκης, καθώς ο 21χρονος αμυντικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ.

Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Σάββατο επιστρέφει από την Αμερική ο Θόδωρος Καρυπίδης. Στην Κουτσούφλιανη το αρχικό στάδιο προετοιμασίας

Σάββατο επιστρέφει από την Αμερική ο Θόδωρος Καρυπίδης. Στην Κουτσούφλιανη το αρχικό στάδιο προετοιμασίας
Το Σάββατο επιστέφει από τις ΗΠΑ ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Βέροια Θόδωρος Καρυπίδης και αμέσως θα ασχοληθεί με το φλέγον θέμα του ιδιοκτησιακού στην βασίλισσα του βορρά. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες υπάρχει έτοιμη λύση με στόχο τη λειτουργία της ομάδας χωρίς να επηρεάζεται από τις τελευταίες εξελίξεις και κυρίως μετά την παραίτηση του κ. Καρυπίδη από την προεδρία της ΠΑΕ. Στο τεχνικό τιμ θα παραμείνουν οι ίδιοι προπονητές, καθώς και οι κ.κ. Βρύζας και Τσαλουχίδης. Επίσης έγινε γνωστό ότι η πρώτη συγκέντρωση των παικτών θα γίνει τη Δευτέρα 27 Ιουνίου, ενώ θα κάνει η ομάδα και 15 μέρες προετοιμασία στην Κουτσούφλιανη.  

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

HMAUIA SPOR - Δύο χρυσά για τη Γ.Ε. Νάουσα στο γκραν πρι του Άργους ΟρεστικούΔύο χρυσά για τη Γ.Ε. Νάουσα στο γκραν πρι του Άργους Ορεστικού

Δύο χρυσά για τη Γ.Ε. Νάουσα στο γκραν πρι του Άργους Ορεστικού

Εξαιρετική εμφάνιση των αθλητών και αθλητριών της Γ.Ε. Νάουσας στο γκραν πρι στίβου που έγινε στο Άργος Ορεστικό  το Σάββατο. Απολογισμός έξι μετάλλια (2 χρυσά, 1  αργυρό και 3 χάλκινα). Στους αγώνες που συγκαταλέγονται στα ελληνικά grand prix στίβου πήραν μέρος αθλητές από όλη την Ελλάδα. 

HMAUIA SPOR - Τον πρωταθλητή και νταμπλούχο Φίλιππο τιμά το βράδυ της Τρίτης ο δήμος ΒέροιαςΤον πρωταθλητή και νταμπλούχο Φίλιππο τιμά το βράδυ της Τρίτης ο δήμος Βέροιας

Τον πρωταθλητή και νταμπλούχο Φίλιππο τιμά το βράδυ της Τρίτης ο δήμος Βέροιας

Τον πρωταθλητή Ελλάδος Φίλιππο θα τιμήσει ο δήμος Βέροιας την Τρίτη στις 9 το βράδυ στον προαύλιο χώρο του δημαρχείου.

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Αποτελέσματα αγώνων φυτωρίου Γ.Ε. Νάουσας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8/6  η ετήσια γιορτή της ακαδημίας στίβου της Γυμναστικής Ένωσης Νάουσας, 140 μικροί αθλητές που γυμνάστηκαν για ένα χρόνο στην ακαδημία στίβου της Γ.Ε.Ν. αγωνίστηκαν στο δρόμο των 50μ. ,στο άλμα σε μήκος , στο μπαλάκι , στα 600μ.  και στα παιχνίδια  σκυταλοδρομίας ...έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και μέσα σε πνεύμα ευγενούς άμιλλας ,κατάφεραν να δείξουν τις ικανότητές τους δίνοντάς ελπίδες στους προπονητές τους ώστε να χαρούμε  στο άμεσο μέλλον νέους πρωταθλητές. Μέσα από την ακαδημία της Γ.Ε. Νάουσας που λειτουργεί εδώ και 16 χρόνια έχουν βγει πρωταθλητές που διακρίθηκαν σε Παγκόσμιο ,Πανευρωπαϊκό ,Βαλκανικό και Πανελλήνιο επίπεδο κάνοντας υπερήφανο τον στίβο της Νάουσας... 

Οι μικροί αθλητές που συμμετείχαν ανά κατηγορία είναι :

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Δημήτρης Καφές: «Χαίρομαι που βοήθησα μία ιστορική ομάδα την ΝΑΟΥΣΑ που ανέβηκε στην Γ' Εθνική.

Επιτυχίες, ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής, το πιο πιθανό είναι να έχει ζήσει πολλές στην πορεία του. Ορισμένες, όμως, ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες, ιδιαίτερα εκείνες που μπορεί να συνδέονται με όμορφες αναμνήσεις και έντονες συναισθηματικές στιγμές του παρελθόντος.

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Η ΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Στους στόχους της Βέροιας δύο παίκτες του ΑτρομήτουΣτους στόχους της Βέροιας δύο παίκτες του Ατρομήτου

Στους στόχους της Βέροιας δύο παίκτες του Ατρομήτου

Μπορεί η Βέροια να εξασφάλισε τελικά την αδειοδότηση, όμως είναι σαφές ότι στον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς, προβλέπεται η μείωση του μέσου όρου ηλικίας και η έλευση παικτών με κίνητρο. Ήδη υπάρχει   προοπτική απόκτησης του Αλέξανδρου Κούρου που μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο και ενδιαφέρει άμεσα τη Βέροια.

Η ΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Με 9 αθλητές στα ΄Ελευθέρια΄ η Γ.Ε. ΝάουσαςΜε 9 αθλητές στα ΄Ελευθέρια΄ η Γ.Ε. Νάουσας

Με 9 αθλητές στα ΄Ελευθέρια΄ η Γ.Ε. Νάουσας

Το Σάββατο έγιναν στο ανακαινισμένο στάδιο του Κιλκίς οι αγώνες στίβου ΄ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2016΄ με τη συμμετοχή πολλών αθλητών - τριών των συλλόγων της Βόρειας Ελλάδας. Η Γ.Ε. Νάουσας συμμετείχε με 9 αθλητές-τριες. Η διοργάνωση άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες όπου η υποστήριξη του τοπικού Δήμου υπήρξε καθοριστική.

Η ΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Πανάξια η Ναουσάρα ..επιστρέφει στην Γ' Εθνική .Συνέτριψε το Πάικο με 7-3.!

Πανάξια η Ναουσάρα  ..επιστρέφει στην Γ' Εθνική .Συνέτριψε το Πάικο με 7-3.!!
Όπως αναμενόταν η ομάδα της Νόαυσας ύστερα από μία εξαιρετική πορεία στα παιχνίδια μπαράζ κέρδισε πανάξια την μία από τις δύο θέσεις και πήρε το εισιτήριο για την Γ' Εθνική κατηγορία. Οι παίκτες του Βαγγέλη Ντίσιου έδειξαν υπευθυνότητα και προπάντων αγωνιστική διάθεση και πήραν δίκαια όπως είπαμε αυτό που αξίζανε. Στα περισσότερα παιχνίδι έδειξαν μία ομάδα με οργάνωση και φυσικά δεν είχε καμία σχέση με  την ομάδα του τοπικού πρωταθλήματος. Φυσικά και τα πανηγύρια των φιλάθλων είναι απόλυτα δίκαια αφού μετά από χρόνια θα δουν την ομάδα τους να αγωνίζεται σε ένα εθνικό πρωτάθλημα. 
Σάρωσε το Πάικο με  7-3 !!