Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Νηστίσιμη...νίκη με 2-1 για τη Νάουσα


Αγχώδης ήταν, για μια ακόμη Κυριακή, η επικράτηση της Νάουσας στο γήπεδο της επί του Αχιλλέα Δομοκού.
Η..νηστίσιμη αυτή νίκη όμως της δίνει την ελπίδα να συνεχίσει να αγωνίζεται για την τελική ποδοσφαιρική της ανάσταση, στο τέλος της σεζόν, αφού μετά τους τρεις βαθμούς που προσθέτει και την επόμενη Κυριακή, χωρίς αγώνα, από του Πυργετού, ακολουθεί ο \"γολγοθάς\" με την Κύμη εντός, την Καρδίτσα εκτός και την Λαμία εντός. Τρία ματς που θα κρίνουν την παραμονή της Νάουσας στην Γ΄Εθνική. 
Το μεσημέρι της Κυριακής 13 Απριλίου οι παίκτες του κ. Κυρλίδη φάνηκαν αγωνιστικοί στο πρώτο ημίχρονο, με καλή κυκλοφορία της μπάλας και με αιχμή του δόρατος τον Συμπεθέρη, ταλαιπώρησαν πολλές φορές την εστία του Γιολδάση. Το πρώτο τέρμα της Νάουσας επιτεύχθηκε στο 5ο λεπτό με πέναλτι του Μουσικάκη, ενώ στο 28ο ο Αργυρίου με ωραίο σουτ από την μεγάλη περιοχή έκανε το 2-0.
Στο 34ο λεπτό ο απαράδεκτος διαιτητής  Παλιούρας, αφού έδειξε \"παίζεται\" σε θεαματική βουτιά παίκτη του Δομοκού στην μεγάλη περιοχή της Νάουσας, μετά από πέντε δευτερόλεπτα ...άλλαξε γνώμη, μετά από υπόδειξη του επόπτη του Λιάρη ( ο οποίος βρισκόταν πενήντα μέτρα από την φάση, ενώ ο διαιτητής πολύ κοντά!) και έδωσε πέναλτι, με το οποίο ο Αχιλλέας μείωσε σε 2-1. 
Στο δεύτερο ημίχρονο και από το 65ο έως και το 69ο ο Δομοκός έχασε τρεις κλασικές ευκαιρίες να ισοφαρίσει, ενώ η Νάουσα, για μια ακόμη φορά αγχωμένη, έχασε και αυτή πολλές ευκαιρίες για να \"κλειδώσει\" την νίκη στο 37ο λεπτό με τον Νικόλτση, στο 40ο με τον Περηφανόπουλο, στο 43ο με τον Συμπεθέρη, στο 74ο με τον Μουσικάκη. Στο 77ο ο Μουρίκι έχασε κλασική ευκαιρία σε τετ α τετ με τον Γιολδάση, ενώ στο 80ο λεπτό ο Κεφαλάς με δυνατό σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Δομοκού.
Απαράδεκτη, για μια ακόμη φορά, η διαιτησία.
Η Νάουσα αγωνίστηκε με τους: Κύρου, Παπατάνος (από τους κορυφαίους) Αργυρίου, Πέικο, Μουσικάκη, Κεφαλά, Συμπεθέρη( ο κορυφαίος), Μουρίκι, Μπενίσκο, Νικόλτση, Περηφανόπουλο. Στο 77ο λεπτό ο Νίκου ( απολύθηκε από φαντάρος) αντικατέστησε τον Συμπεθέρη και στο 91ο λεπτό ο Ζούρκος τον Μουρίκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου