Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Ήττα για τους άνδρες από τους
 «Πόντιους Κιλκίς»
Το ανδρικό τμήμα του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ
Με ήττα αποχαιρέτησε το 2013 το ανδρικό τμήμα χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας καθώς ηττήθηκε στο Κιλκίς από του «Ποντίους» με σκορ 31-26. Η ομάδα της πόλης μας, στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, αν και αγωνίστηκε πολύ σκληρά δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στις ανάγκες του αγώνα και έχοντας μια άσχημη αμυντικά ημέρα έχασε σε ακόμη ένα παιχνίδι εκτός έδρας. Έντονος προβληματισμός επικρατεί στο τεχνικό επιτελείο καθώς η ομάδα δείχνει να παρουσιάζει δύο αγωνιστηκα πρόσωπα. Στα μεν εντός έδρας παιχνίδια ενθουσιάζει με εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ στα εκτός έδρας παρουσιάζει πολλά προβλήματα τα οποία της στερούν και την νίκη. Ωστόσο το πρόβλημα αναμένεται να ξεπεραστεί καθώς υπάρχει μεγάλη διάθεση για δουλειά τόσο από τον έμπειρο προπονητή κ. Τεό Παυλίδη όσο και από του παίκτες.
·         Οι αθλητές και οι προπονητές του τμήματος χάντμπολ του Ζαφειράκη εύχονται στο φίλαθλο κόσμο της δοκιμαζόμενης Νάουσας και σε όλο  τον κόσμο καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος.  Η γέννηση του Χριστού ας είναι το προμήνυμα για μια χρονιά διαφορετική, όμορφη, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερη ευτυχία και αγάπη.

Στοιχεία Αγώνα :
Δεκάλεπτα : 4-5, 10-9, 16-16 (ημ.), 22-21, 25-24, 31-26 (τελικό) 
Ζαφειράκης : (Παυλίδης) Λιούμης, Ψωμιάδης, Μπουμπουλέντρας, Μπάμπος, Αλμπανίδης 1, Ρότζιος Π. 2, Τσαλιγόπουλος, Βλάχος 9, Τσάτσας 2, Κουτσουφλιάνος, Ρότζιος Γ., Θεοδωρόπουλος 6, Τζουβάρας, Τριανταφυλλίδης 6, Μαυροδουλάκης, Σιδηρόπουλος
Διαιτητές: Αναστασίου- Κυριακού
Δίλεπτα 5-5
Πέναλτι:  1/1 – 4/8

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου