Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην Super League, πέτυχε η Βέροια που επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού

Νίκη-οξυγόνο για τη Βέροια. 1-0 με τον Μπεν επί του Παναιτωλικού
Πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην Super League, πέτυχε η Βέροια που επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού στο δημοτικό στάδιο της πόλης, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση και απείλησαν μόλις στο 3', με τον Αναστασόπουλο να διώχνει δύσκολα το σουτ του Γκάλο, ενώ στο 12' το σουτ του Ιωάννου πέρασε άουτ.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν τα πατήματα τους στη συνέχεια και στο 17' έφτασαν κοντά στο 1-0, αλλά το σουτ του Μπεν κόντραρε και η μπάλα πέρασε κόρνερ.
Η ομάδα του Ντόστανιτς αύξησε την πίεση της στο τέλος του πρώτου μέρους, φτάνοντας πολύ κοντά στο γκολ στο 38', όταν ο Ράφαελ απέκρουσε δύσκολα την προβολή του Μπεν.
Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους ανήκε στην Βέροια, όταν στο 42' ο Καλτσάς βρέθηκε τετ α τετ με τον Ράφαελ, αλλά το πλασέ του ήταν άστοχο και πέρασε άουτ.
Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και στο 71' κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Μετά από κακή αντίδραση της άμυνας του Παναιτωλικού, ο Μπεν νίκησε τον Ράφαελ από κοντά και έκανε το 1-0 για τη Βέροια.
Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι κράτησαν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα το προβάδισμα μέχρι το τέλος και πανηγύρισαν μία πολύ σημαντική νίκη, την τρίτη τους στο πρωτάθλημα.
 Κ.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου