Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

O Αχιλλέας Νεοκαισάρειας επικράτησε 3-2 του Ρήγα Φεραίου και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής.

 Γ’ Εθνική – 3ος Όμιλος: Ασταμάτητη η Λαμία | onsports.gr
Εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε στο Βελεστίνο, όπου ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας επικράτησε 3-2 του Ρήγα Φεραίου και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής.

Το παιχνίδι είχε εναλλαγές στο σκορ και στα συναισθήματα των θεατών, αλλά η ομάδα της Πιερίας πήρε τη νίκη. Στο 6’ ο Αχιλλέας προηγήθηκε με μακρινό σουτ του Παμλίδη, αλλά στο 40’ ο Ρήγας ισοφάρισε σε 1-1 με τον Βουραζέρη, μετά από δοκάρι του Ζατσάη.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο καλός ρυθμός διατηρήθηκε και στο 75’ ο Δημητρίου με κεφαλιά σημείωσε το 1-2. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 83’, με τον Μιχολίτση να ισοφαρίζει με σουτ σε 2-2. Στις καθυστερήσεις όμως ο Παυλίδης με πλασέ έκανε το 2-3 για τον Αχιλλέα. Στην επόμενη φάση, η ομάδα της Νεοκαισάρειας θα αντιμετωπίσει τον Πανελευσινιακό.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ (Λάκης Μπακάλης): Τσουμπέκος, Κόκκας, Βουραζέρης, Σπάθης, Γούτσιος, Μπακάλης (63’ Γκίκας), Χατζής, Αλεξίου, Κουβελάς, Ζατσάη, Μπίκας (76’ Μιχολίτσης)
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ (Απόστολος Στύλος): Σακελλαρίδης, Καπασακαλίδης, Δερμίσης, Δημητρίου, Τασίδης, Παμλίδης, Τσαγκαράκης, Κυρτέγος (47’ Ευαγγελόπουλος), Παυλίδης (90+2’ Τσιαμπέρας), Νάκας, Μακράκης (63’ Μπακέας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου