Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Αμαραντίδης - Γεωργιάδης: Οι δύο ποδοσφαιριστές μίλησαν στην κάμερα του novasports και τόνισαν πως η νίκη της Βέροιας ήταν δίκαιη 100%

Γεωργιάδης και Αμαραντίδης: Η μαχητικότητα και η μεγάλη καρδιά
Οι δύο ποδοσφαιριστές μίλησαν στην κάμερα του novasports και τόνισαν πως η νίκη της Βέροιας ήταν δίκαιη 100%.
Την μαχητικότητα και την μεγάλη καρδία που έδειξαν κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο είναι αυτό που κρατάνε οι παίκτες της Βέροιας από το ματς με το Λεβαδειακό σύμφωνα με τους Γεωργιάδη και Αμαραντίδη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις τους.
Αμαραντίδης: «Από μια στημένη φάση που φάγαμε το πρώτο γκολ νωρίς, είπαμε να σηκώσουμε το κεφάλι να παίξουμε την μπάλα μας και ότι βγει. Ευτυχώς γυρίσαμε το ματς και πήραμε τη νίκη που είναι πολύτιμη.
Η σκέψη μου στην φάση με τον Κάντζι ήταν να προλάβω να κόψω. Πιστεύω ότι όλοι οι συμπαίκτες μου αυτό θα σκεφτόντουσαν. Τώρα έτυχε να είμαι εγώ στη φάση. Στο ημίχρονο το μόνο που είπαμε ήταν να μπούμε να δείξουμε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και να το πάρουμε. Είπαμε να βάλουμε την μπάλα κάτω και ευτυχώς κερδίσαμε. Έχουμε καλούς παίκτες αλλά πρέπει να δείχνουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε κάθε αγώνα. Δείξαμε μεγάλη καρδιά στο ματς και αυτό είναι που κρατάμε».
Γεωργιάδης: «Τεράστια νίκη και βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας. Είχαμε ένα άσχημο σερί και την χρειαζόμαστε πάρα πολύ αυτή τη νίκη. Τέλος καλό όλα καλά και συνεχίζουμε. Δεν κάναμε τίποτα σήμερα. Βάζουμε τα κεφάλια κάτω και συνεχίζουμε.
Δεν νομίζω ότι απειληθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο. Φάγαμε το γκολ από μια στημένη φάση αλλά δεν νομίζω ότι μας απείλησε γενικότερα ο Λεβαδειακός στο πρώτο ημίχρονο. Δεν κάναμε το παιχνίδι που κάναμε στο δεύτερο αλλά σίγουρα ήμασταν καλύτεροι από το Λεβαδειακό.
Κρατάμε την μαχητικότητα που είχαμε και το ομαδικό πνεύμα που δείξαμε γιατι αυτό τα νικάει όλα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου