Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Παγκόσμια αγωνία για τον Μίκαελ Σουμάχερ που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή-Υποβλήθηκε σε νέα νευροχειρουργική επέμβαση σήμερα

 Παγκόσμια αγωνία για τον Μίκαελ Σουμάχερ που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή-Υποβλήθηκε σε νέα νευροχειρουργική επέμβαση σήμερα
Σε νέα νευροχειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε  σήμερα το πρωί ο Μίκαελ Σουμάχερ, μετά την πρώτη κατεπείγουσα επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε χθες το βράδυ ύστερα από τη μεταφορά του σε γαλλικό νοσοκομείο. Είχε προηγηθεί το τραγικό του ατύχημα κατά τη διάρκεια σκι εκτός πίστας στις Γαλλικές Αλπεις.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός BFMTV, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, ο οποίος έπεσε κάνοντας σκι και χτύπησε το κεφάλι του σε βράχο, υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία. Η μάνατζέρ του Σαμπίνε Κεμ επιβεβαίωσε το ατύχημα χωρίς να αναφερθεί σε λεπτομέρειες. Ωστόσο, είπε ότι ο 44χρονος φορούσε κράνος και ότι τη στιγμή του ατυχήματος δεν ήταν μόνος του. Σύμφωνα με τον Guardian μαζί με τον άτυχο Σουμάχερ βρισκόταν ο 14χρονος γιός του και μερικοί φίλοι του διάσημου πιλότου.
Ο Σουμάχερ είχε τις αισθήσεις του όταν μεταφέρθηκε από τους διασώστες με ελικόπτερο σε νοσοκομείο του Μουτιέ, όπου διαγνώστηκε με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα Dauphine Libere, στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο στην Γκρενόμπλ.Από χθες το βράδυ οι γιατροί τον έχουν βυθίσει σε τεχνητό κώμα διάρκειας 48 ωρών, προκειμένου να μπορούν να κάνουν τις επεμβάσεις του αλλά και να προστατέψουν τον εγκεφαλό του από το σοκ του εκτενούς τραύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου