Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Football League, 11η αγωνιστική Νίκες για Φωστήρα, Βόλο και Ψαχνά



Τους βαθμούς της νίκης πήραν οι Νίκη Βόλου (2-1 την Αναγέννηση Γιαννιτσών), Φωστήρας (2-1 τον Πανηλειακό) και Ηρακλής Ψαχνών (1-0 τον Παναιγιάλειο)
 Φωτογραφία από το παιχνίδι Νίκη Βόλου- Αναγέννηση Γιαννιτσών
Με νίκες για τους γηπεδούχους έπεσε η αυλαία της 11ης αγωνιστικής Football League, καθώς η Νίκη Βόλου επικράτησε 2-1 της Αναγέννησης Γιαννιτσών, ο Ηρακλής Ψαχνών επιβλήθηκε 2-1 του Παναιγιάλειου και με το ίδιο σκορ κέρδισε ο Φωστήρας τον Πανηλειακό.

Φωτογραφία από το παιχνίδι Νίκη Βόλου- Αναγέννηση ΓιαννιτσώνΣτην τετράδα μπήκε ο Ηρακλής Ψαχνών μετά τη νίκη του με 1-0 επί του Παναιγιάλειου, χάρη σε γκολ του Μπακομήτρου (54’).

Μπροστά σε 7.00 φιλάθλους της η Νίκη Βόλου πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης κερδίζοντας 2-1 τη νΑναγέννηση Γιαννιτσών και ανέβηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας Βορείου Ομίλου. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνηξε ο Σεϊμάν (41’) για να ισοφαρίσουν τα Γιαννιτσά με τον Μοσχάκη (65’), όμως ο Τζιώρας στο φινάλε διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Σπουδαία νίκη με ανατροπή πέτυχε ο Φωστήρας (2-1 τον Πανηλειακό) και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Το σκορ άνοιξε ο Πανηλειακός με τον Σταματή (54’), για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι με τον Κακαρά (67΄) και ο Παναγιωτόπουλος (85΄) να δώσε την νίκη στον Φωστήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου