Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Υπάρχει ακόμα ζωή στην Βέροια



Αν και παρέμεινε στην ζώνη του υποβιβασμού με 13 βαθμούς, η Βέροια

 με τη νίκη της επί του Παναιτωλικού «μάζεψε» την διαφορά από τους υπόλοιπους

 

Με τον Μπεν να είναι ο μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης η Βέροια πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη της επί του Παναιτωλικού, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε νίκη (1-0 τον Πανιώνιο) που τον ανέβασε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας, παρέα με τον Παναθηναϊκό.
 

Με καλές διαθέσεις μπήκε στο παιχνίδι ο Παναιτωλικός, ο οποίος δημιουργούσε ευκαιρίες οι οποίες δεν είχαν την κατάληξη που έπρεπε, ωστόσο η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα ανήκε στην Βέροια με το σουτ του Μπεν να κοντράρει στα σώματα αμυντικών και να αλλάζει πορεία. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να δημιουργούν ευκαιρίες με τους Μπεν και Καλτσά να μην μπορούν να βρουν δίχτυα.

Αποτέλεσμα της πίεσης ήταν η Βέροια να ανοίξει το σκορ με τον Μπεν (71'), ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας του Παναιτωλικού και έκανε το 1-0, σκορ που ήταν και τελικό.
Βέροια: Αναστασόπουλος, Σισοκό, Γεωργιάδης, Μπεν, Αμαραντίδης, Μπαργκάν, Τραπ, Ζεζίνιο (74’ Παυλίδης), Καλτσάς, Όστοϊτς, Μπάρμπας 
Παναιτωλικός: Ράφαελ, Γκόλιας, Καλί, Κούσας, Μουμίν (78’ Μπόγιοβιτς), Καμαρά, Γοδόι, Γκάλο, Παπουτσογιαννόπουλος, Ιωάννου (74’ Θεοδωρίδης), Μπελόν
Στην Τρίπολη ο Αστέρας επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου, αν και οι “κυανέρυθροι” ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι.
Την κατοχή μπάλας είχε ο Αστέρας, χωρίς να έχει καταφέρει να φτάσει με αξιόλογες ευκαιρίες στα καρέ του Πανιωνιού, με τον Αραβίδη και Κολοβό να έχουν καλές στιγμές για τους φιλοξενούμενους. Μετά το τελευταίο δεκάλεπτο ο Αστέρας έγινε πιο κινητικός, με τον Εντό (38') να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι και τον Μπαράλες (60') να ανοίγει το σκορ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (έκανε χέρι ο Κούρος).
Αυτή ήταν και η πέμπτη νίκη του Αστέρα σε οκτώ παιχνίδια.
Αστέρας Τρίπολης: Ερνάντες, Λούι, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Κοντοές, Εντό, Μουνάφο, Καράσκο (79΄ Σέτι), Ντε Μπλάσις, Μπακασέτας (57΄ Γκρατσίνι), Μπαράλες (89΄ Χουάνμα).
Πανιώνιος: Ανέστης, Παντίδος (69΄ Ντούνης), Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος, Μητρόπουλος, Κολοβός (89΄ Λάσνικ), Ζαχαράκης (83΄ Παναγιωτούδης), Μενδρινός, Αραβίδης, Γιάννου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου