Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Με στόχο τη νίκη αύριο η Βέροια...

Με στόχο τη νίκη αύριο η Βέροια με Παναιτωλικό
Με μία προπόνηση που θα γίνει σήμερα το απόγευμα θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της Βέροιας για τον αυριανό δύσκολο αγώνα εναντίον του Παναιτωλικού που θα διεξαχθεί  στο Δημοτικό Στάδιο στις 5.15 μ.μ.

Όλη την εβδομάδα παρά τα προβλήματα τραυματισμού κάποιων παικτών ο κ. Ντόστανιτς δούλεψε με στόχο την ηρεμία και προφαντός την αποφυγή λαθών απο τους παίκτες κυρίως στην άμυνα.
Χθες μετά απο αρκετές μέρες μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεις και οι Λόπεζ, Σιόντης  Βεργώνης, αλλά δεν είναι έτοιμοι και μάλλον δεν υπολογίζονται για την αυριανή αναμέτρηση.
Το ίδιο και για τον Νίκο Τζημογιάννη ο οποίος εκτός απο τον τραυματισμό του είχε συνεχή υπηρεσία στον στρατό όπου υπηρετεί. Αντίθετα προπονήθηκαν και υπολογίζονται απο τον προπονητή οι Σέρβοι Μρντάκοβιτς και Όστογιτς οι οποίοι και αναμένεται να βοηθήσουν την ομάδα στο αυριανό παιγνίδι.
Έτσι είναι η κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα και φυσικά η ελπίδα πρώτα για καλή απόδοση των παικτών και δεύτερο για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς είναι διάχυτη ώστε να μείνει η ομάδα ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής.
Μετά τη σημερινή προπόνηση ο κ. Ντόστανιτς θα ανακοινώσει την αποστολή, ενώ αναμένεται να γίνουν και κάποιες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα αφού ο προπονητής της Βέροιας δεν έμεινε ευχαριστημένος απο την απόδοση κάποιων παικτών στα τελευταία παιχνίδια.

Ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει
Τη θερμή συμπαρίσταση των φιλάθλων περιμένουν αύριο οι παίκτες ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουν και η ομάδα να πάρει τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Άλλωστε την Κυριακή λόγο κυπέλου δεν θα γίνουν παιχνίδι της  Γ’ Εθνικής .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου