Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Με τον βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψαν από τα Τρίκαλα τα Λευκάδια

Τσίμπησαν βαθμό στα Τρίκαλα τα Λευκάδια
Με τον βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψαν από τα Τρίκαλα τα Λευκάδια. Η ομάδα του Νίκου Παπανώτα, παίζοντας υπό αντίξοες συνθήκες αφού η βροχόπτωση των τελευταίων επιβάρυνε τον αγωνιστικό χώρο του σταδίου των Τρικάλων, έμεινε στο 0-0.
Τα Τρίκαλα είχαν δύο καλές φάσεις για γκολ, με τον Βουκέλια στο 12'  όταν βγήκε σε θέση βολής αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων και στο 16' όταν ο ίδιος παίκτης δεν πρόλαβε προωθημένη μπαλιά και έχασε τη φάση.
Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη έπαιξαν με αντεπιθέσεις και άγγιξαν το γκολ στο 43' με το πλασε του Μισαηλίδη που απέκρουσε ο Ψωμιάδης ενώ θα μπορούσαν να κλέψουν τη νίκη στο 82' όταν ο Ζαρογιάνης βγήκε τετ-α-τετ με τον Ψωμιάδη και πλάσαρε άουτ Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με 10 παίκτες στο τελευταίο δεκάλεπτο λόγω αποβολής του Κόλα με 2η κίτρινη κάρτα
ΤΡΙΚΑΛΑ: Ψωμιάδης, Μ. Ηλίας, Κάλφας, Λουιζίδης, Σακελλαρίδης (74’ Γέφτιτς), Στάμος, Μπόντε, Κόλα, Βουκέλια, Τεντολούρης (78’ Ιωαννίδης), Στανέφκσι.
ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Παπαδόπουλος, Μουρατίδης, Κόλα, Μπρέγκου, Π. Μισαηλίδης, Πίτος (61’ Γιαμουρλής), Ζαρογιάννης, Λαμπριανίδης, Π. Μισαηλίδης, Εξάρχου (92’ Μπουκούρης) , Δημητριάδης (75’ Παρσόπουλος).
sportrikala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου