Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Χαρούμενος από την προσπάθεια των παικτών του ο προπονητής της Βέροιας Ράτκο Ντόστανιτς

Ντόστανιτς: Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου
Χαρούμενος από το αποτέλεσμα αλλά και από την προσπάθεια των παικτών του ήταν μετά το ματς ο προπονητής της Βέροιας Ράτκο Ντόστανιτς.
Ο Σέρβος τεχνικός στις δηλώσεις του σημείωσε: "Είδατε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ήταν σημαντικό για εμάς. Στο τέλος της αναμέτρησης είμαι περήφανος για τους παίκτες μου αλλά και για τους φιλάθλους μας που ήταν σήμερα δίπλα μας. Το αποτέλεσμα είναι σημαντικό τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά. Δεν έχουμε χρόνο για γιορτές. Πρέπει να μείνουμε ήρεμοι και από αύριο να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για το ματς της Ξάνθης. Έτσι όπως παίξαμε σήμερα, μπορώ να πω ότι είμαστε σε καλό δρόμο".
Σε ερώτηση γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε ως βασικός ο Ζεζίνιο, ο κ. Ντόστανιτς είπε ότι πρώτο μέλημά του ήταν να χτίσει έναν αμυντικό κορμό και μετά να προχωρήσει στα υπόλοιπα. Δήλωσε όμως από τις αλλαγές που έκανε στο β΄ μέρος διαπίστωσε ότι μπορεί να υπολογίζει στους παίκτες που μπήκαν.
Σε ερώτηση για το πάθος του Μπρντάκοβιτς, απάντησε ότι μίλησε μαζί του και ξεκαθάρισε ότι μπορεί να δεχθεί όταν ένας παίκτης δεν παίξει καλά δεν δέχεται όμως όταν δεν προσπαθεί.
Σχολιάζοντας την απόδοση του Λεβαδειακού, ο κ. Ντόστανιτς σημείωσε ότι είναι καλή ομάδα και παίζει πολύ καλά την αντεπίθεση.
Για την απόδοση της Βέροιας σχολίασε: "Δεν παίξαμε τέλεια. Κάναμε και λάθη τα οποία πρέπει να διορθώσουμε. Σπάνια γυρνάς τέτοια παιχνίδια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου