Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Οι στημένες φάσεις είναι το πρόβλημα του Παναιτωλικού και η αιτία της ήττας του στην Βέροια σύμφωνα με τον προπονητή του Μάκη Χάβο

Χάβος: Πληγή μας οι στημένες φάσεις
Οι στημένες φάσεις είναι το πρόβλημα του Παναιτωλικού και η αιτία της ήττας του στην Βέροια σύμφωνα με τον προπονητή του Μάκη Χάβο.
Στις δηλώσεις το ο κ. Χάβος τόνισε: "Ξέραμε ότι η βαθμολογική θέση της Βέροιας είναι πλασματική. Μπήκαμε καλά στο ματς, είχαμε καλή κυκλοφορία και οργάνωση και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις να βάλουμε πρώτοι γκολ. Δεν κινδυνεύσαμε στο πρώτο μέρος και το ματς έδειχνε ότι όποια ομάδα έβαζε το γκολ θα κέρδιζε. Στο δεύτερο μέρος, ο αντίπαλος πήρε μέτρα στο γήπεδο αλλά και πάλι δεν κινδυνεύσαμε. Δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση που είναι και η πληγή μας. Συνεχίζουμε, έχουμε ένα ματς μπροστά μας που πρέπει να κερδίσουμε".
Σε ερώτηση γιατί δεν παίζει ο Αλέξης Καλογέρης, ο οποίος πέρσι ήταν βασικός στην Βέροια, ο κ. Χάβος απάντησε: "Εγώ εισηγήθηκα την απόκτηση του Καλογέρη. Είναι παίκτης με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, αλλά όταν πάνε καλά τα χαφ που παίζουν, δεν βγαίνουν εύκολα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου