Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Μπενίσκος: «Παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο»

 
 Ο Μίμης Μπενίσκος μίλησε στο gazzetta.gr για την επιβλητική νίκη της Νάουσας επί του Πυργετού (6-0), αλλά και τους στόχους της.


 Ο έμπειρος επιθετικός των «κυανολεύκων» μιλώντας στο gazzetta.gr, αναφέρθηκε στην τρίτη σερί νίκη της ομάδας, για το στοιχείο που διακρίνει τον τρόπο παιχνιδιού της, αλλά και τα προσεχή εκτός έδρας παιχνίδια με Κύμη και Λαμία.
Η Νάουσα πέτυχε την τρίτη της σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Μέχρι που μπορεί να φτάσει;
«Σκοπός είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, προκειμένου να πλασαριστεί ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία».
Ποιό είναι το στοιχείο που διακρίνει τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας ;
«Το στοιχείο που μας διακρίνει είναι το ότι είμαστε μια νεανική ομάδα που παίζει ένα άκρως ελκυστικό ποδόσφαιρο. Πάντοτε  σκοπός μας είναι να παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο, προκειμένου να προσελκύσουμε τον κόσμο και να το ευχαριστιόμαστε εμείς».
Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος παίζετε στην έδρα της Κύμης και δύο αγωνιστικές αργότερα σ΄αυτή της Λαμίας. Τι μπορείτε να προσδοκάτε από τα δύο αυτά παιχνίδια;
«Ξέρουμε ότι παίζουμε με τις δύο πιο δύσκολες ομάδες της κατηγορίας, κάτι το οποίο αντικατοπτρίζει και η βαθμολογική τους θέση. Σκοπός μας είναι να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και σε περίπτωση που αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, θα είναι ότι το καλύτερο για εμάς δεδομένων των δυσκολιών που υπάρχουν»
Υπάρχει κάποια ομάδα από τον όμιλο, εκτός από αυτές που βρίσκονται στις πρώτες τρεις θέσεις της βαθμολογίας που να μπορεί να πρωταγωνιστήσει;
«Σίγουρα υπάρχουν κάποιες ομάδες , αλλά δεν μπορούν να φτάσουν το επίπεδο της Λαμίας και της Κύμης . Μια από αυτές είναι και Ένωση Αποστόλου Παύλου που κάνει μια εξαιρετική πορεία παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και σίγουρα υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να μπει σφήνα στις δύο αυτές ομάδες».
Απέναντι στον Πυργετό πέτυχες το πρώτο σου χατ τρικ στο πρωτάθλημα. Αυτό σου δίνει ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια;
«Σίγουρα για έναν επιθετικό  είναι ότι το καλύτερο καθώς του ανεβάζει την ψυχολογία και πιστεύω με τον τρόπο αυτό να βοηθήσω την ομάδα μου να ανέβει ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου