Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Γεννημένοι νικητές! Απόδραση με διπλό από την Αγιά για τα Λευκάδι

Γεννημένοι νικητές! Απόδραση με διπλό από την Αγιά για τα Λευκάδια. Αποστολή του laos-epea.gr. Φωτορεπορτάζ
Τελικά οι παίκτες του Νίκου Παπανώτα είναι γεννημένοι νικητές. Η μεγάλη τους...απόδραση με διπλό στην δύσκολη έδρα του πολύ καλού Δωτιέα  Αγιάς, σίγουρα  δίνει στην ομάδα των Λευκαδίων στόχους για ακόμη μεγαλύτερη αγωνιστική αναρρίχηση στην βαθμολογία του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής και ότι ήθελε προκύψει!

Στο αγωνιστικό μέρος ( το laos-epea.gr ήταν το μοναδικό ενημερωτικό μέσο της Ημαθίας που βρέθηκε στην Αγιά) τα Λευκάδια ξεκίνησαν μουδιασμένα στο πρώτο εικοσάλεπτο, με αποτέλεσμα ο Δωτιέας να έχει τον έλεγχο των κινήσεων και να έχει δοκάρι στο 5΄λεπτό και ευκαιρίες για την επίτευξη τέρματος στο 16΄στο 17΄και στο 18΄. Στο 30ο λεπτό ο Πάνος Μισαηλίδης δέχθηκε κίτρινη κάρτα. Στο 33΄ο Ντίνος Έξαρχος, μετά από κάθετη μπαλιά του Πίτου και προσποίηση  του Δημητριάδη, με ευθύβολο σουτ από το ύψος της περιοχής, σημείωσε, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το μοναδικό τέρμα του αγώνα, χαρίζοντας έτσι μια υπερπολύτιμη νίκη στην ομάδα του, η οποία στη συνέχεια έχει θεωρητικά εύκολους αντιπάλους για να κλείσει τον πρώτο γύρο, όπως ο Αμπελωνιακός, ο Δομοκός και ο Πυργετός.
Με την έναρξη του β΄ημιχρόνου οι παίκτες, της πολύ καλής ομάδας της Αγίας πίεσαν για την ισοφάριση, με αρκετές ευκαιρίες στο 49΄στο 64΄ και στο 70΄όταν ο Παπαδόπουλος απόκρουσε στην γωνία του κεφαλιά.
Η φάση του αγώνα με πρωταγωνιστή και πάλι τον πορτιέρο των Λευκαδίων έγινε στο 80΄όταν απέκρουσε υπέροχα ψαλίδι παίκτη της Αγίας.
Τα Λευκάδια έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Γιαουτζή στο 86' για να καθαρίσουν το παιχνίδι, ο οποίος σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Αγίας, έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ, ενώ  είχαν και ένα πολύ καλό σουτ, μόλις άουτ στο 93΄με τον Παρσόπουλο.
Η λήξη του αγώνα, μετά από έξι λεπτά καθυστερήσεις που...ανακάλυψε ο Γκορτσίλας από τον σύνδεσμο διαιτητών Θεσσαλονίκης ( με βοηθούς  τους  Αϊναλή, Λιάρη), ο οποίος υπήρξε εκνευριστικά μεροληπτικός σε όλες τις φάσεις υπέρ της τοπικής ομάδας, βρήκε τους παίκτες των Λευκαδίων να πανηγυρίζουν την μεγάλη τους νίκη, παρέα με τους 15 ηρωικούς φιλάθλους της ομάδας, που βρέθηκαν στο φιλόξενο γηπεδάκι της Αγιάς.
Καλύτεροι παίκτες των Λευκαδίων ο Μπρέγκου ( του βγάζω το καπέλο για την σταθερότητα και τα υψηλά στάνταρ στην απόδοση του) και ο Έξαρχος, ο οποίος έδωσε μάχες σε άμυνα και επίθεση. Τους ακολούθησε σε απόδοση και ο Παπαδόπουλος, που έκανε σωτήριες επεμβάσεις.
Η ομάδα του Νίκου Παπανώτα αγωνίστηκε με τους: Παπαδόπουλο, Μουρατίδη, Πίτο, Ζαρογιάννη, Μισαηλίδη Παν ( τραυματίστηκε στο 60 και αντικαταστάθηκε από τον Πληκαδίτη) , Μπρέγκου, Κόλα (74΄Κουκουράκη),  Λαμπριανίδη, Γιαουτζή, Δημητριάδη( 67΄Παρσόπουλο) και Έξαρχο.
Παρακολουθείστε φωτορεπορτάζ από την κάμερα του laos-epea.gr, που βρέθηκε στην Αγιά.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου