Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Χαρούμενα Χριστούγεννα θα κάνουν οι ομάδες της Ημαθίας που παίζουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής


Νίκες για Μακροχώρι, Λευκάδια, Νάουσα
Χαρούμενα Χριστούγεννα θα κάνουν οι ομάδες της Ημαθίας που παίζουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Το Μακροχώρι κέρδισε με τέρμα του Ηλιάδη στα Τρίκαλα 0-1, με το ίδιο σκορ και σκόρερ τον Έξαρχο πέρασαν από την Αγιά τα Λευκάδια και με τους Γασπαράτο (3), Μπενίσκο (3) σε μεγάλη μέρα η Νάουσα επικράτησε με 5-1 του ουραγού Πυργετού. Ας δούμε τα αποτελέσματα και την βαθμολογία:
Δωτιεύς Αγιάς – Λευκάδια 0-1
Μαχητής Τερψιθέας – Δομοκός 2-3
Χαλκίδα – Κύμη 1-2
Τρίκαλα - Μακροχώρι 0-1
Νάουσα – Πυργετός 6-1
Λαμία – Καρδίτσα 2-0
Αμπελωνιακός – Νεοκαισάρεια 1-2

Νικηφόρο πέρασμα του Μακροχωρίου από τα Τρίκαλα

Νικηφόρο πέρασμα του Μακροχωρίου από τα Τρίκαλα

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Μακροχωρίου από τα Τρίκαλα. Ένα γκολ στις αρχές του δευτέρου μέρους ήταν αρκετό στην ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη να επικρατήσει με 0-1 και να ολοκληρώσει το 2013 με νίκη. Το πρώτο μέρος ήταν μέτριο και χωρίς κλασσικές φάσεις.
Στο δεύτερο μέρος, στο 55’ ο Γρ. Ηλιάδης έπειτα από λάθος γύρισμα με το κεφάλι του Κάλφα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έγραψε το 0-1. Tα Τρίκαλα θα μπορούσαν να γυρίσουν το ματς στο 56' όμως έχασαν μια απίστευτη ευκαιρία καθώς ο Ιωαννίδης αν και βγήκε μόνος απέναντι από τον αντίπαλο γκολκίπερ έστειλε την μπάλα άουτ. Οι δυο ομάδες είχαν από μια ακόμη χαμένη ευκαιρία, οι γηπεδούχοι με τον Ηλία στο 78’ και το Μακροχώρι με τον Αντώνη Ηλιάδη στο 79’.
Τρίκαλα (Καβακάς): Ψωμιάδης, Ηλίας Α. (52’ Ιωαννίδης), Κάλφας, Λουιζίδης, Σακελλαρίδης (30’ Πουλιανίτης), Στάμος, Χαλιμπάκης, Κόλα (72’ Μπαλτιμάς), Σταντσέφκσι, Τεντολούρης Α., Ηλίας Μ.
Μακρoχώρι (Μπίλης): Σταματέλος, Συμεωνίδης, Ηλιάδης Γ., Τζεϊρανίδης, Σαλέπης, Πιέτρα, Μαυριδόγλου (72’ Βούλγαρης), Γεωργίου, Καφές (48’ Τακαλίδης), Ελευθεριάδης, Ηλιάδης Α. (82’ Μάλτος).

Παράσταση για έναν ρόλο στη ΝάουσαΠαράσταση για έναν ρόλο στη Νάουσα

Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε το ματς της Νάουσας με τον ουραγό Πυργετό. Η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου είχε σε μεγάλα κέφια τους Μπενίσκο και Γασπαράτο και συνέτριψε με 6-1 τον αντίπαλο.
Αγωνιστικά, οι Ναουσαίοι έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους και στο 12’ είχαν δοκάρι με τον Κεφαλά. Στο 19’ το σκορ άνοιξε με τον Μπενίσκο και στο 25’ ο Γασπαράτος έγραψε το 2-0. Με δυο προσωπικά γκολ ο Μπενίσκος στο 28’ και στο 41’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 για να έρθει ο Γασπαράτος και να σημειώσει το 5-0 στο 51’. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 75' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βελετάνη όμως η Νάουσα σημείωσε και έκτο τέρμα με τον Γασπαράτο στο 87’.
Νάουσα (Αργυρίου): Κύρου, Παπατάνος, Αργυρίου (62’ Τασιώνας), Πέικος, Μουσικάκης (62’ Ζούρκος), Αβραμόπουλος, Συμπεθέρης, Κεφαλάς, Μπενίσκος, Γασπαράτος, Περηφανόπουλος
Πυργετός (Αργυρούλης): Αγριόδημος, Ψωμολιάς, Πίρε (46’ Γκαραλιάκος), Περηφάνος (71’ Ζιώγας), Μαντζαφούλης, Καψώχας, Διβανές, Αργύρης, Πότσης, Βελετάνης, Καρκαντάς 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου