Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Εντυπωσιακή εμφάνιση του Φιλίππου σε πανελλήνιους αγώνες ακροβατικής γυμναστικής


Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές της Ακροβατικής Γυμναστικής του Α.Π.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στις  αθλητικές εγκαταστάσεις της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη το περασμένο Σαββατοκύριακο 30/11 και 1/12.
Ο Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας συμμετείχε ξανά στους Πανελλήνιους αγώνες μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια με το μεικτό ζευγάρι ε΄ κατηγορίας, Ναβροζίδου Ραφαηλία και Ντέλλας Γεώργιος.
Το νεαρό μεικτό ζευγάρι παρουσίασε τα...
προγράμματα του και τις δύο μέρες του πρωταθλήματος με μεγάλη ακρίβεια, συγχρονισμό και σταθερότητα στην εκτέλεση ασκήσεων υψηλής δυσκολίας αποδεικνύοντας έτσι πως συνεχίζεται η παράδοση της Ακροβατικής Γυμναστικής Βέροιας.

Κατέκτησαν  όχι μόνο την 1η θέση αλλά και τις εντυπώσεις όλων των παρευρισκόμενων, αντιπάλων προπονητών, αθλητών και φιλάθλων.
Ήταν όλα σωστά μελετημένα από τις προπονήτριες τους Παπαδοπούλου Έλσα και Χατζηκωστή Αναστασία (παλιές πρωταθλήτριες του Φιλίππου επί  συνεχή έτη και πτυχιούχοι ΤΕΦΑΑ Θεσ/κης) οι οποίες έχουν μάθει να απαιτούν το τέλειο.
Το κορμάκι, η επιλογή των ασκήσεων, της μουσικής, της χορογραφίας και η σκληρή δουλειά όλων έκαναν την Βεροιώτικη ομάδα να ξεχωρίζει.

Το νεαρό της ηλικίας τους (Ντέλλας 9 ετών και Ναβροζίδου 7,5 ετών) έκανε το πρόγραμμα τους ακόμα πιο δύσκολο για τους ίδιους αλλά ταυτόχρονα πιο εντυπωσιακό για τους θεατές και τους κριτές.
Οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι του αθλήματος από τη Βέροια που βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη για να στηρίξουν την προσπάθεια  των παιδιών αποζημιώθηκαν με το παραπάνω.

Αισθάνθηκαν περήφανοι για τα παιδιά τους και τις προπονήτριες τους. Δεχόντουσαν τα συγχαρητήρια όλων τόσο για την καλή παρουσία της ομάδας μας στο αγωνιστικό χώρο αλλά και για την όμορφη και δυνατή κερκίδα που δημιούργησαν φωνάζοντας όλοι μαζί συνθήματα για να εμψυχώσουν τα παιδιά τους!!
Οι προπονήτριες του τμήματος, Παπαδοπούλου Έλσα και Χατζηκωστή Αναστασία δήλωσαν στο τέλος του αγώνα πλήρως ευχαριστημένες από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα των παιδιών και πολύ συγκινημένες για την δυναμική επιστροφή της ομάδας τους στα αγωνιστικά ταπί "Κάναμε μια πολύ καλή αρχή, καταφέραμε όχι μόνο να έχουμε μια αξιοπρεπή παρουσία σαν πρώτη φορά  που είχαμε ως στόχο αλλά κατακτήσαμε και το χρυσό.
Ο Φίλιππος πάντα ήταν η ομάδα που ξεχώριζε και ανέβαζε το επίπεδο των αγώνων και νιώθουμε περήφανες που συνεχίζεται αυτό με εμάς πλέον στο τιμόνι της ομάδας. Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά με πάθος όπως μας είχε διδάξει η άξια και ικανή προπονήτρια μας Μαργαρίτα Καρακόλη.
Θα προσπαθούμε να κάνουμε όλο και περισσότερους περήφανους για τα παιδιά τους.
Τέλος, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας βοήθησαν για να μπορέσουμε να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα (το Δήμο Βέροιας για την παραχώρηση προπονητικού χώρου) και πάνω απ’όλα τους γονείς των παιδιών που μας εμπιστεύτηκαν και στήριξαν την προσπάθεια μας.
Συνεχίζουμε δυνατά και με πολύ όρεξη για δουλειά με νέους στόχους"

Αποτελέσματα μεικτού ζευγαριού ε’κατηγορίας:
1η θέση: Α.Π.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
Ναβροζίδου Ραφαηλία - Ντέλλας Γεώργιος
Βαθμολογία: Πρόγραμμα Ισορροπίας 27.050, Πρόγραμμα Δυναμικό 25.350, Τελικός 26.550
Σύνολο 3ων προγραμμάτων:78.950

2η θέση: ΙΩΝΙΚΟΣ Α.Σ. ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
Δοντζόγλου Μαρία - Δοντζόγλου Χρήστος
Βαθμολογία: Πρόγραμμα Ισορροπίας 24.300, Πρόγραμμα Δυναμικό 23.450, Τελικός 24.600

Σύνολο 3ων προγραμμάτων:72.350

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου