Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Πλήθος θεατών απαρτιζόμενοι από γονείς και φίλους του καράτε τίμησαν με την παρουσία τους τις εξετάσεις στο Μακροχώρι, του Πανημαθιακού Α.Σ. Καράτε.

Επιτυχημένες οι εξετάσεις για ανώτερη ζώνη στον Πανημαθιακό
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι τελευταίες εξετάσεις του 2013, για ανώτερη ζώνη, των αθλητών του παραρτήματος στο Μακροχώρι, του Πανημαθιακού Α.Σ. Καράτε.

Αρχιεξεταστής ήταν ο κ. Νίκος Πανετσίδης, (εξεταστής ΕΛΟΚ, Ευρωπαϊκός Διαιτητής Α΄, μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΛΟΚ και προπονητής του Πανημαθιακού Α.Σ. στη Βέροια). Εξεταστές επίσης ήταν: ο κ. Γρηγορέλης Απόστολος (προπονητής του Α.Σ. Αλεξάνδρειας και Μελίκης και Εθνικός Διαιτητής), ο κ. Ξανθόπουλος Χρήστος (προπονητής στον Α.Σ. Α/νδρειας και Πλατέως, Εθνικός Διαιτητής), η Κα Τσακμακίδου Όλγα (προπονήτρια του Α.Σ. Πλατέως και μέλος της ΕΚΕΒΕ), ο πρωταθλητής Ευρώπης και προπονητής του Πανημαθιακού Α.Σ. Παλατιτσίων και Βεροίας κ. Ανδρέας Πανετσίδης, ο κ. Κίτσος Αντώνης προπονητής του Α.Σ. Πετριάς και ο κ. Φάνης Κωστόπουλος (προπονητής του Α.Σ. Κλειδίου).

Πλήθος θεατών απαρτιζόμενοι από γονείς και φίλους του καράτε τίμησαν με την παρουσία τους τις εξετάσεις, χειροκροτώντας ακατάπαυστα τους αθλητές για το ήθος τους, την υψηλή τεχνική τους κατάρτιση και την πρόοδό τους στο διάστημα αυτό της εκπαίδευσής τους. Η προπονήτρια του Πανημαθιακού Α.Σ. Μακροχωρίου Ρένα Χασιώτου Πανετσίδου (Βαλκανικός Διαιτητής Α΄) επισήμανε τις επιτυχίες των αθλητών του 2013 Ευρωπαϊκές, Βαλκανικές και Πανελλήνιες, ευχαρίστησε τους τόσο αξιόλογους γονείς για την άψογη συνεργασία τους με τον Σύλλογο και για την στήριξή τους προς αυτόν, συνεχάρη τους αθλητές για το αποτέλεσμα των εξετάσεων και την προαγωγή τους στην επόμενη ζώνη, ευχαρίστησε επίσης τους εξεταστές που τίμησαν και τιμάνε πάντα με την παρουσία τους όλες τις εκδηλώσεις του Συλλόγου. 
Το πιο σημαντικό μέρος των εξετάσεων ήταν τα τόσο τρυφερά λόγια, μικρών και μεγάλων αθλητών για την προπονήτριά τους Ρένα Χασιώτου καθώς και η αγάπη τους προς αυτήν και το άθλημα γενικότερα προκαλώντας ιδιαίτερη συγκίνηση σε όλους. 

Οι προαχθέντες αθλητές:

ΚΟΚΚΙΝΗ ΖΩΝΗ:
1. Κουρμπετλής Αργύριος
2. Κουρπετλής Αναστάσιος
3. Χατζησυμεώνογλου Ερωφίλη
4. Σιδηροπούλου Αιακτερίνη
5. Παπάζογλου Γεώργιος
6. Κουτσουμπακίδης Μάριος
7. Ισίν Κων/νος

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΖΩΝΗ:
1. Ζιώγας Φώτης
2. Καρασαρίδης Ιωάννης
3. Τσανακτσίδης Χρήστος

ΠΡΑΣΙΝΗ ΖΩΝΗ:
1. Καλημερατζή Ελένη
2. Αργυρόπουλος Αντώνιος
3. Αργυρόπουλος Κων/νος
4. Συμεωνίδης Κων/νος
5. Κουφόπουλος Άγγελος

ΚΑΦΕ ΖΩΝΗ:
1. Αντωνόπουλος Αθανάσιος
2. Αντωνοπούλου Κων/να

ΚΑΦΕ ΖΩΝΗ 2ο KYU:
1. Μπαζούκης Χρήστος

ΚΑΦΕ ΖΩΝΗ 1ο KYU:
1. Βασιλειάδου Ειρήνη
2. Κολικίδου Αφροδίτη
3. Κουτσουμπακίδης Δημήτριος

Προεξετάσεις για μαύρη ζώνη οι οποίες θα ολοκληρωθούν στην κεντρική αίθουσα του Συλλόγου στη Βέροια τη Δευτέρα στις 23 Δεκεμβρίου έδωσαν οι Χατζηβασιλείου Φίλιππος και Στεργιόπουλος θεόδωρος όπου τους ευχόμαστε θερμά, καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου