Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Ένα τέρμα ήταν αρκετό στο Μακροχώρι να φτάσει στη νίκη

Ένα γκολ ήταν αρκετό για το Μακροχώρι
Ένα τέρμα ήταν αρκετό στο Μακροχώρι να φτάσει στη νίκη. Στις αρχές της επανάληψης έκαμψε την αντίσταση του ψυχωμένου Ρήγα Φεραίου και πήρε τη νίκη με 1-0.
Το πρώτο μέρος το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, όχι γιατί δεν προσπάθησαν οι παίκτες, αλλά γιατί ο αγωνιστικός χώρος ήταν χάλια από την βροχόπτωση. Το Μακροχώρι μπήκε πιο επιθετικά και στο 4' καλό σουτ του Ελευθεριάδη πέρασε λίγο άουτ. Στο 21' ο Ηλιάδης έβαλε την προβολή στο ύψος της μικρής περιοχής, μετά από σέντρα, αλλά ο τερματοφύλακας του Ρήγα εξουδετέρωσε.
Στο 27' σουτ του Γεωργίου από κοντά, απέκρουσε ο τερματοφύλακας όπως είχε κάνει νωρίτερα και σε σουτ του Σαρηγιαννίδη έξω από την περιοχή.
Στο δεύτερο μέρος, το Μακροχώρι ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς. Στο 53' ο Ελευθεριάδης με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0, μετά από γύρισμα Αντώνη Ηλιάδη. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν. Στο 55’ ο Γκίκας έκανε το σουτ αλλά ο Σταματέλος μπλόκαρε. Από εκεί και μετά ο ρυθμός έπεσε. Ο Ρήγας είχαμε μια καλή στιγμή στο 81’ όταν ο Ζατσάι βγήκε στην αντεπίθεση γύρισε στον Κουβελά αλλά ο Σταματέλος απόκρουσε. Στο 92΄ ο Καφές εκτέλεσε κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Τσακαλίδη αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κεφαλά.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κετεσίδης (Σερρών) ΒΟΗΘΟΙ: Κρυωνάς, Αναστασιάδης (Σερρών)
ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Σταματέλος, Συμεωνίδης (75΄ Μάλτος), Ηλιάδης Γ., Σαλέπης, Γεωργίου, Ελευθεριάδης (69΄ Τσακαλίδης Τ.), Πιέτρα, Καφές, Μαυριδόγλου (63΄ Τζεϊρανίδης), Ηλιάδης Α., Σαρηγιαννίδης
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφαλάς, Κόκας, Βουραζέρης, Σπαθής, Γούτσιος, Μπλέτσας (62΄ Μπίκας), Χατζής, Τσουκάλης, Κουβελάς, Ζατσάι, Γκίκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου