Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Το...γουρλίδικο μπουφάν του Πίτου και οι πολλές, νεοδημοκρατικές, παρουσίες στο γήπεδο των Λευκαδίων! Φωτορεπορτάζ

ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ 


Το μπουφάν του Χρήστου Πίτου φόρεσε ο Κώστας Καλαϊτζίδης στις κερκίδες του γηπέδου των Λευκαδίων, στο ντέρμπι με τα Λευκάδια, το οποίο τελικά αποδείχθηκε ιδιαίτερα γουρλίδικο, αφού η ομάδα του Κώστα νίκησε την ομάδα του άλλου Κώστα, του Σισμανίδη, που παρακολούθησε και αυτός, όρθιος όμως λόγω αγωνίας το ντέρμπι. 
Έντονη η παρουσία των νεαρών φιλάθλων των Λευκαδίων, που ενίσχυσαν την ομάδα τους με ταμπούρλα και κορνέτες. Η ατμόσφαιρα στις κερκίδες πάντως, μεταξύ
των φιλάθλων και των δυο ομάδων, ήταν ιδιαίτερα φιλική, αφού Λευκάδια και Μακροχώρι είναι αδελφά σωματεία.
Από τις κερκίδες παρακολούθησε το παιχνίδι και ο Λάντι Κόλα, που ήταν τιμωρημένος για μια αγωνιστική και σίγουρα έμοιαζε θηρίο σε κλουβί!
Τα πεντανόστιμα σουβλάκια του κυλικείου είχαν την  ευκαιρία να απολαύσουν Ρούλης και Άγγελος, όπως βλέπετε στην φωτογραφία μας. Μπορεί να έλειπε το τσίπουρο, αλλά ήπιαν νερό για να έχουν το κεφάλι τους γερό!
Παρόντες, για μια ακόμη Κυριακή, στο γήπεδο ο ...δήμαρχος Ανθεμίων και αντιδήμαρχος Νάουσας κ. Παύλος Αδαμίδης, με τα παιδιά του και τον αδελφό Λάζαρο. Ευχαριστήθηκαν μεν για τη νίκη των Λευκαδίων, απογοητεύθηκαν όμως για την ισοπαλία της ΠΑΟΚαρας με τον Απόλλωνα!
Το παρών δόθηκε και από τον αδελφικό τους φίλο, δημοτικό σύμβουλο Νάουσας κ. Γιάννη Κελεσίδη, που βρέθηκε στο γήπεδο με τον γιο του Παύλο. Ο Γιάννης σίγουρα ήταν διπλά ευχαριστημένος, αφού ο "Θρύλος" είχε νικήσει στο Καραισκάκη τον Αστέρα.
Πολλές οι νεοδημοκρατικές παρουσίες, όπως προείπαμε. Κώστας Σισμανίδης, Παύλος Αδαμίδης, Γιάννης Κελεσίδης, Βασίλης-Ζαγορίτης-Γουγάς( ένας είναι ο πρόεδρος!),  Πέτρος Μπουρδάνος, που σίγουρα υπογράφουν με τα...χίλια την αντιπεριφερειακή υποψηφιότητα του Κώστα Καλαϊτζίδη!
Παρόντες στο γήπεδο και ο ...μεγαλοπαράγοντας του Αχιλλέα Βασίλης και ο ...αρχικατάσκοπος της Νάουσας, Νίκος!



















 
EPEA...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου