Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Τσάμπιονς Λιγκ, 6η αγωνιστική Νύχτα που θα λάμψει όλος ο Ολυμπιακός



Ο Μίτσελ Γκονζάλεθ περιμένει από τους παίκτες του, κι όχι από την Αντερλεχτ, 
το δώρο της πρόκρισης 
στους 16 της διοργάνωσης
Φέρνοντας στο μυαλό του τη νύχτα που ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από τις Βρυξέλλες, χάρη στα τρία γκολ που πέτυχε ο Κώστας Μήτρογλου, κόντρα στη ροή εκείνου του αγώνα, ο Μίτσελ περιμένει από όλους ανεξαιρέτως τους παίκτες του να φωτίσουν τη νύχτα της Τρίτης (10/12), οδηγώντας τον Ολυμπιακό στον προορισμό του, τη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ: «Αξίζουμε αυτή την επιτυχία, λόγω της πορείας που διαγράψαμε. Ολοι, στην ομάδα, θέλαμε να φτάσουμε στο σημείο αυτό, να παίζουμε για την πρόκριση στην έδρα μας. Οποιον παίκτη κι αν επιλέξω στην 11άδα, είμαι σίγουρος ότι θα με δικαιώσει με την απόδοσή του».

Πέραν της καλής του διάθεσης, χαρακτηριστικό γνώρισμα άλλωστε κάθε επαφής του με τα μήντια, ο Ισπανός τεχνικός εξέπεμψε και μεγάλη δόση αισιοδοξίας, ποντάροντας στην αγωνιστική ποιότητα και ωριμότητα της ομάδας του, κι όχι σε κάποιες χτυπητές αδυναμίες που έχει η Αντερλεχτ: "Οχι, δεν περιμένω κανένα δώρο από τους Βέλγους. Το μόνο που περιμένω είναι να επιβεβαιώσει η δική μας ομάδα την ανωτερότητά της".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ για τον μεγάλο αγώνα της Τρίτης, στο "Γ.Καραϊσκάκης":

-Θέλουμε να κερδίσουμε γιατί το αξίζει η πορεία μας μέχρι τώρα. Πρέπει να το δείξουμε και αύριο όμως. Πρέπει να τα καταφέρουμε. Οι παίκτες μας έχουν κάνει σκληρή δουλειά και προσπάθεια, έχουν την εμπειρία για να ξέρουν το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι και αν είχαμε αμφιβολία περί αυτού, μια βόλτα στο δρόμο αρκούσε για ν'αφουγκραστούμε την επιθυμία όλων των φίλων του Ολυμπιακού. Ο κόσμος δεν θα επιτρέψει να ξεχάσουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι για εμάς. Και αν θυμηθούμε τη μέρα της κλήρωσης, όταν είδαμε τον όμιλο και κάποιος μας έλεγε πως θα παίζαμε στην έδρα μας την πρόκριση, τότε πιστεύουμε πως όσοι αγαπάμε τον Ολυμπιακό, αυτό ακριβώς θέλαμε να συμβεί.

-Πιστεύω πως γνωρίζουμε καλά η μία ομάδα την άλλη, παρ'όλα αυτά το κλειδί θα είναι τι μπορεί να δείξει ο Ολυμπιακόςς μέσα στο γήπεδο. Εμείς έχουμε μία ανάγκη και μια υποχρέωση. Όλα θα κριθούν από την ενέργεια που θα έχουμε μέσα στο γήπεδο. Αυτό θα είναι το κλειδί για τον αγώνα.

-Μην ξεχνάμε πως στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν καλύτεροι στο Βέλγιο, με τον Ρομπέρτο να κάνει καλή εμφάνιση αλλά και τον Μήτρογλου να είναι το αστέρι εκείνης της βραδιάς. Υπάρχουν πράγματα που έχουμε να διορθώσουμε. Πιστεύουμε πως όλοι οι παίκτες που θα αγωνιστούν αύριο θα λάμψουν σαν αστέρια. Αυτό που θέλουμε όμως είναι να λάμψει συνολικά ο Ολυμπιακός.

- Αν και ξέρουμε πως δεν θα έχουμε τους Μανιάτη και Μήτρογλου, αλλάζουμε τους παίκτες και όχι τον τρόπο του παιχνιδιού μας. Έχω στο μυαλό μου ποια θα είναι η ενδεκάδα, αλλά υπάρχει μια προπόνηση ακόμη και θα πρέπει να περιμένουμε. Είμαι σίγουρος πως όποιον και αν επιλέξω θα με δικαιώσει. Δεν με πιστεύετε, ε; Ευτυχώς που δεν είστε παίκτες μου...

- Δεν περιμένω κανένα δώρο από την Άντερλεχτ. Αν κοιτάξουμε συνολικά τα ματς του ομίλου, η Παρί ΣΖ ήταν η καλύτερη ομάδα. Εμείς έχουμε ένα ματς για να πάρουμε το δεύτερο εισιτήριο πρόκρισης από τον όμιλο. Με όλο τον σεβασμό που έχουμε στην βελγική ομάδα, αύριο θέλουμε να επιβεβαιωθεί ο τίτλος του φαβορί που αφορά την ομάδα μας. Δώρο δεν περιμένω ούτε από την Παρί κόντρα στην Μπενφίκα. Η πρόκριση αν έρθει, είναι κάτι που έχουν κερδίσει οι παίκτες μου. Η Άντερλεχτ δεν έχει έρθει για βόλτα στην Ελλάδα, αλλά για να παίξει. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως εμείς έχουμε να κερδίσουμε κάτι και θα χρειαστούμε την βοήθεια του κόσμου μας. Δώρα περιμένω τα Χριστούγεννα, αν θέλετε όμως μπορείτε να μου φέρετε κι ένα δικό σας αύριο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου