Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Το 2ο διεθνές τουρνουά χαντ-μπολ μικρών ηλικιών "Βριληττός"

Στη μητρόπολη του χαντ-μπολ Βέροια το 2ο διεθνές τουρνουά ανάπτυξης ΄Βριληττός΄
Με τη συμμετοχή 16 ομάδων, έξι των οποίων από το εξωτερικό, θα πραγματοποιηθεί στο Φιλίππειο το διάστημα 11-16 Απριλίου 2014 το 2ο διεθνές τουρνουά χαντ-μπολ μικρών ηλικιών ‘Βριληττός’, με συνδιοργανωτές την ΟΧΕ, τον δήμο Βέροιας, τον Φίλιππο και την Πρωτοβουλία για το Παιδί.

Για το θέμα δόθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας συνέντευξη τύπου στο δημαρχείο, παρουσία εκπροσώπων όλων των συνδιοργανωτών.
Να γίνεται κάθε χρόνο στη Μητρόπολη του χαντ-μπολ Βέροια το τουρνουά, πρότεινε καλωσορίζοντας τους συντελεστές η δήμαρχος Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, θέμα που ο πρόεδρος της ΟΧΕ κ. Χατζηιωάννου είπε ότι πρέπει να εξεταστεί, κι αν όχι να γίνεται ένα άλλο τουρνουά κάθε χρόνο. Ο πρόεδρος της ΟΧΕ αναφέρθηκε στην έμφαση που δίνεται στην ανάπτυξη, κάτι που υποστηρίζεται μέσα από το επιτυχημένο τουρνουά.
Η αντιπρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του τουρνουά Βεροιώτισσα Κατερίνα Ψωμιάδου τόνισε συγκινημένη ότι το 2ο τουρνουά ‘Βριληττός’ ανεβάζει τον πήχη, ακριβώς επειδή γίνεται σε μια πόλη που ξέρει από χαντ-μπολ, ενώ στάθηκε επίσης στη σημαντικότητα των κοινωνικών δράσεων του τουρνουά και τη συνεργασία και στήριξη στην Πρωτοβουλία για το Παιδί.
Ο πρόεδρος του Φιλίππου Γιώργος Τραπεζανλίδης ευχαρίστησε για την επιλογή της Βέροιας για τη διοργάνωση, ενώ ο πρόεδρος της Πρωτοβουλίας Τέλης Σιδηρόπουλος ευχαρίστησε για τη δυνατότητα στον φορέα να ακουστεί και έξω από τα όρια της Ημαθίας.
Παρόντες στη διάρκεια της συνέντευξης ήταν ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του ‘Βριληττού’ Δημήτρης Κοτσιώνης, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Παύλος Παυλίδης, ο βουλευτής Κώστας Γιοβανόπουλος, παλιοί αθλητές και προπονητές του χαντ-μπολ, καθώς και παλιά στελέχη του Φιλίππου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου