Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Νέο συμβόλαιο για τον Μήτρογλου -Τον «κλείδωσε» ο Ολυμπιακός έως το καλοκαίρι του 2017

 Νέο συμβόλαιο για τον Μήτρογλου -Τον «κλείδωσε» ο Ολυμπιακός έως το καλοκαίρι το
Με το φλερτ των ευρωπαϊκών ομάδων για τον Κώστα Μήτρογλου να εντείνεται, ο Ολυμπιακός προχώρησε σε αιφνιδιαστική κίνηση «κλειδώνοντας» τον παίκτη με επέκταση συμβολαίου έως το καλοκαίρι του 2017.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την υπογραφή του νέου συμβολαίου με τον διεθνή ποδοσφαιριστή, το οποίο δεν έχει ρήτρα. Κάτι που σημαίνει πως η τιμή πώλησής του μπορεί να... εκτοξευθεί. Αμέσως η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου και όπως επισημαίνει το Eurosport, πλέον η Τσέλσι, η Λίβερπουλ ή η Αρσεναλ- που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 25χρονο- θα πρέπει να είναι έτοιμες να δώσουν πολλά, καθώς με το νέο συμβόλαιο καταργείται η ρήτρα των 8 εκατ. ευρώ που υπήρχε στο προηγούμενο.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με το Eurosport, με το νέο συμβόλαιο οι αποδοχές του Μήτρογλου αυξήθηκαν από 600.000 σε ένα εκατομμύριο το χρόνο.

Επειτα από την ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας, ο Μήτρογλου δήλωσε ευτυχισμένος, ενώ ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη «που από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασε και μου έδειξε πόσο με πιστεύει ακόμα και τις στιγμές που η καριέρα μου δεν εξελισσόταν όπως ονειρευόμουν». Παράλληλα ο παίκτης δεσμεύθηκε για σκληρή δουλειά και ακόμη περισσότερα γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου