Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

«Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ καλαθοσφαίρισης αγοριών Δημοτικών Σχολείων Ημαθίας σχολικού έτους 2013-14»

Αγώνες Αθλο-παιδειάς στη Βέροια και Νάουσα
Την Τρίτη  10 Δεκεμβρίου στη Νάουσα και την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στη Βέροια  έγιναν με μεγάλη επιτυχία οι «Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ καλαθοσφαίρισης αγοριών Δημοτικών Σχολείων Ημαθίας σχολικού έτους 2013-14», που διοργάνωσε το Τμήμα Φυσικής Αγωγής της Δ/ΝΣΗΣ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚ/ΠΣΗΣ  Ημαθίας. 

Οι αγώνες  διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάουσας και συμμετείχαν δώδεκα Δημοτικά Σχολεία της περιοχής  Νάουσας με παρουσία περίπου  100 μαθητών χωρισμένων σε 19 ομάδες.
Αντίστοιχα στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γ/σιου Βέροιας συμμετείχαν εννιά Δημοτικά Σχολεία της περιοχής  Βέροιας με παρουσία περίπου  80 μαθητών χωρισμένων σε 16 ομάδες. 
Στους  «Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» μαθητών Δημοτικών Σχολείων βασική επιδίωξη ήταν οι μαθητές που συμμετείχαν να αποκομίσουν από τη διοργάνωση τα ιδιαίτερα στοιχεία ευρύτερης παιδείας που ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει μέσω της συμμετοχής, της προσπάθειας, του συναγωνισμού και της υπέρβασης.
Σε όλους τους συμμετέχοντες μαθητές  απονεμήθηκαν διπλώματα συμμετοχής.

Ο Δ/ΝΤΗΣ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ  ΗΜΑΘΙΑΣ κ. Διαμαντόπουλος Διονύσιος συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες μαθητές, αλλά και τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής για τη βοήθεια που προσέφεραν στους αγώνες  και το υψηλό επίπεδο αγωνιστικότητας των νεαρών μαθητών αθλητών.
 Κ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου