Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Σούπερ Λίγκα, 17η αγωνιστική Αυτός διαλύει όλα τα ρεκόρ!



Τον φετινό Ολυμπιακό δεν τον σταματάει τίποτα, καθώς ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο αήττητος, καταρρίπτοντας άλλα τέσσερα ρεκόρ
Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε ο Σαβιόλα
Καμία ομάδα δεν μπόρεσε να σταματήσει τον Ολυμπιακό, ο οποίος έπειτα από τη νίκη του με 5-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης, ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο αήττητος και κατέρριψε τα τέσσερα προηγούμενα ρεκόρ του.

Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε ο Σαβιόλα
Ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Κυριακής (21/12) κατάφερε να ολοκληρώσει τον καλύτερο πρώτο γύρο πρωταθλήματος μένοντας αήττητος, με 16 νίκες και μία ισοπαλία.

Από νωρίς οι ερυθρόλευκοι και χωρίς να παίξουν καλό ποδόσφαιρο έβαλαν τις βάσεις για την 16η νίκη τους, όταν ο Φουστέρ άνοιξε το σκορ, ο Μανωλάς έκανε το 2-0 και ο Σάμαρης το 3-0. Ωστόσο ο χορός των τερμάτων δεν σταμάτησε εδώ, καθώς ο Σαβιόλα με δύο προσωπικά του τέρματα διαμόρφωσε το 5-0, αποτέλεσμα που ήταν και τελικό.

 Απόλλων Σμύρνης: Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Δεληζήσης, Αλβάρες, Κόρμπος, Τσοκάνης, Χατζηζήσης, Γκουέλα, Μπάρκογλου (57’ Τσιλιγκίρης), Πετρόπουλος. 

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Τόρες, Μπονγκ, Μανωλάς, Σιόβας, Σάμαρης (57’ Μανιάτης), Μασάντο (65’ Ιμπαγάσα), Κάμπελ, Ντομίνγκεζ (46’ Σαβιόλα), Φουστέρ, Ολαϊτάν.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου