Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ολυμπιακός, για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ

 Κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ολυμπιακός, για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ
Την ομάδα θρύλο της Μ. Βρετανίας και των ευρωπαϊκών γηπέδων, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Πριν από λίγα λεπτά έγινε η κλήρωση στη Νιον της Ελβετίας και τα... δύσκολα ήταν λίγο – πολύ δεδομένο, ότι θα έρχονταν.

Οι «μπέμπηδες» φέτος είναι αρκετά ανανεωμένοι, καθώς έχουν νέο προπονητή (στη θέση του σερ Αλεξ Φέργκιουσον), τον Ντέιβιντ Μόγιες και φαίνεται πως αυτή η μετάβαση τους έχει προκαλέσει πολλούς τριγμούς.
Στην Αγγλία, αυτή τη στιγμή, έπειτα από 16 αγώνες, είναι στην όγδοη θέση, έχοντας πραγματοποιήσει προβληματικές εμφανίσεις, όπως και στην πρώτη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαια, τα αστέρια δεν της λείπουν (Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι, Βίντιτς, Γιάνγκ, Βαλέντσια, Ουελμπέκ, Φελαϊνί κ.α.).
Το πρώτο ματς θα γίνει στις 25 Φεβρουαρίου στο "Καραϊσκάκης" και ο επαναληπτικός στις 19 Μαρτίου στο "Ολντ Τράφορντ".
Για τα προημιτελικά και τα ημιτελικά θα ακολουθήσει νέα κλήρωση στις 21 Μαρτίου, στην οποία δεν υπάρχουν περιορισμοί. Οι πρώτοι προημιτελικοί θα γίνουν 1-2 και οι επαναληπτικοί 8-9 Απριλίου, ενώ οι πρώτοι ημιτελικοί θα γίνουν 22-23 και οι επαναληπτικοί 29-30 Απριλίου. Ο τελικός θα γίνει στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας στις 24 Μαΐου.
Μίτσελ: «Ωραίος προορισμός το Μάντσεστερ»
Τις δικές του πιθανότητες θα διεκδικήσει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μίτσελ στο Novasports. «Μας αρέσει που πηγαίνουμε και παίζουμε στο Ολντ Τράφορντ. Είναι ένας ωραίος προορισμός για τους οπαδούς της ομάδας μας. Η Γιουνάιτεντ είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα. Μιλάμε για μία τεράστια ποδοσφαιρική δύναμη και θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια. Θα επαναλάβω αυτό που είχα πει και τον Αύγουστο, όταν όλοι είχαν δει τις ομάδες και κανείς δεν πίστευε ότι θα είμαστε εδώ. Θα συνεχίσουμε να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να παραμείνουμε στη διοργάνωση» δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός.

Τα υπόλοιπα ζευγάρια:
Μάντσεστερ Σίτι - Μπαρτσελόνα
Μίλαν - Ατλέτικο Μαδρίτης
Λεβερκούζεν - Παρί Σεν Ζερμέν
Γαλατάσαραϊ - Τσέλσι
Σάλκε - Ρεάλ Μαδρίτης
Ζενίτ - Ντόρτμουντ
Άρσεναλ - Μπάγερν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου