Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Νέο διαζύγιο με τον ΠΑΟΚ Παρασκευή και 13 για τον Πάμπλο Γκαρσία


Ο Ουρουγουανός μέσος δεν προπονήθηκε την Παρασκευή (13/12) βλέποντας ότι Στέφενς και διοίκηση δεν του κάνουν άλλο χατίρι
Οσο η παρουσία του στον ΠΑΟΚ δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις προπονητή και διοίκησης με τους φανατικούς του ΠΑΟΚ, τόσο λιγοστεύουν οι μέρες του Πάμπλο Γκαρσία στη Θεσσαλονίκη. Ο Στέφενς έφτασε να δηλώσει και δημοσίως ότι δεν του ταιριάζει ο Ουρουγουανός μέσος, στην κατάσταση που βρίσκεται φέτος, η ΠΑΕ καλύπτεται πλήρως από τη βούληση του προπονητή, κι αυτό ακριβώς ξεκαθάρισε την Παρασκευή (13/12) στον παίκτη, που λίγο απέχει πια από τη λύση του συμβολαίου του, για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο.
Ο Πάμπλο Γκαρσία
ενοχλήθηκε από τις σχετικές δηλώσεις του Στέφενς, και δεν παρουσιάστηκε στη σημερινή προπόνηση της ομάδας του, ενώ ζήτησε μεσολάβηση της διοίκησης για τη λύση του προβλήματός του. Η απάντηση που πήρε είναι πως κανένας παράγοντας δε θέλει να επέμβει στο έργο του προπονητή, ενώ αντιπροτάθηκε στον ποδοσφαιριστή να συνεχίσει στο σύλλογο από άλλο πόστο, αν πιστεύει ότι έφτασε η ώρα να κρεμάσει τη φανέλα και τα παπούτσια του. Αλλά επειδή ο Γκαρσία πιστεύει ότι δεν έχουν τελειώσει ακόμα τα... ψωμιά του, το πιθανότερο πια είναι να συμφωνήσει σε λύση του συμβολαίου του, ώστε να συνεχίσει τον Ιανουάριο σε άλλη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου