Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Τα Λευκάδια με ένα αυτογκόλ του Τζεϊρανίδη κέρδισαν στο Ημαθιώτικο ντερπυ το Μακροχώρι 1-0

 
Τα Λευκάδια με ένα αυτογκόλ του Τζεϊρανίδη στο δεύτερο μέρος κέρδισαν και δεύτερο ημαθιωτικο ντέρμπι.Η τοπική ομάδα είναι και η κερδισμένη αφού πλησίασε την κορυφή και βλέπει πλέον την συνέχεα με αισιοδοξία Με την εμφάνιση της  έδειξε για μια ακόμη φορά ότι δεν είναι τυχαία αήττητη στα τελευταία 8 παιχνίδια …!
Μοιραίος παίκτης της συνάντησης ο Τζεϊρανίδης  ο όποιος ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου μέχρι το 1-0 και το λέμε αυτό γιατί μέχρι εκείνη την στιγμη ήταν αλάνθαστος και «έσβησε» στην κυριολεξία την «βεντέτα « της ομάδος που ακούει στο όνομα  Έξαρχος ο οποίος στην κυριολεξία ήταν εκτός παιχνιδιούΤα Λευκάδια λοιπόν επικράτησαν στις λεπτομέρειες του Μακροχωρίου με 1-0 σε ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Μετά από ένα κακό και ισορροπημένο πρώτο μέρος τους φιλοξενούμενους να έχουν μια άκαρπη υπέροχη Οι  γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και πιο απειλητικά στην επανάληψη και πήραν δίκαια τη νίκη.Το πρώτο μέρος ήταν κακό. Παιχνίδι κέντρου χωρίς φάσεις για γκολ. Η καλύτερη στιγμή ήταν ένα σουτ του Δημητριάδη στο 37' που πέρασε λίγο άουτ. Τα Λευκάδια μπήκαν δυνατά για ένα δεκάλεπτο αλλά δεν απείλησαν. Από εκεί και μετά το Μακροχώρι ανέβηκε ψηλότερα αλλά δεν μπόρεσε να βρει διαδρόμους προς το τέρμα των γηπεδούχων. Από την άλλη τα Λευκάδια αναζήτησαν αντεπιθέσεις όμως βρήκαν καλά οργανωμένες άμυνες από την φιλοξενούμενη ομάδα.Στο δεύτερο μέρος τα Λευκάδια πίεσαν στα πρώτα λεπτά. Απείλησαν στο 50' με σουτ του Λαμπριανίδη, το οποίο έδιωξε με υπερένταση ο Σταματέλος. Στην εκτέλεση του κόρνερ, ο Ζαρογιάννης πήδηξε ψηλότερα από όλους, έπιασε την κεφαλιά με πορεία προς τα δίχτυα αλλά η μπάλα χτύπησε πάνω στον Έξαρχο και έφυγε άουτ. Στο 66' μέσα σε μια αναμπουμπούλα η μπάλα έφτασε στον Παναγιώτη Μισαηλίδη, αυτός έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Σταματέλος μπλόκαρε. Στο 78' σε νέα αναμπουμπούλα στα καρέ των φιλοξενουμένων ο Πίττος έκανε το σουτ από κοντά αλλά αποκρούστηκε η μπάλα. στο 80' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Δημητριάδης έκανε την σέντρα από δεξιά, η μπάλαι χτύπησε στον Τζεϊρανίδη και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του.
Στις καθυστερήσεις το Μακροχώρι έχασε την ευκαιρία για ισοφάριση. Ο Ηλιάδης έκανε την.σέντρα αλλά ο Μαυριδόγλου από κοντά σούταρε άουτ. 
ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Παπαδόπουλος, Μουρατίδης (56' Καρατάσος), Παρσόπουλος (28' Ζαρογιάννης), Μπρέγκου, Μισαηλίδης Μ., Πίττος, Γιαουτζής, Λαμπριανίδης, Μισαηλίδης Π., Έξαρχος, Δημητριάδης (84' Κουλουράκης).
ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Σταματέλος, Ηλιάδης Γ., Τζεϊρανίδης Σαλέπης, Σαρηγιαννίδης, Πιέτρα (81' Αργυρόπουλος), Γεωργίου, Ελευθεριάδης, Ηλιάδης Α., Καφές, Τσακαλίδης (53' Μαυριδόγλου)
Από τα Λευκάδια καλύτεροι ήταν οι : Μπρέγκου, Μισαηλίδης Μ , Λαμπριανίδης ενώ από το Μακροχώρι ξεχώρισαν οι : Γεωργίου, Ελευθεριάδης, Ηλιάδης και ο Τζεϊρανίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου