Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Τέλος ο Αραμπατζής...


Παρελθόν από τον πάγκο του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ, πριν ακόμα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αποτελεί ο προπονητής Κώστας Αραμπατζής!


Η Διοίκηση της ομάδας προχώρησε στην λύση της συνεργασίας της με τον έμπειρο τεχνικό (ο γυμναστής Κώστας Βασδέκης παραμένει), την οποία έκανε γνωστή με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Με απόφαση της Διοίκησης λύθηκε η συνεργασία της ομάδας μας με τον προπονητή Κώστα Αραμπατζή. Τον ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα συνεργασία μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Πλέον η ομάδα μας βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού».

Αραμπατζής: «Σέβομαι την απόφαση του προέδρου»

Ψύχραιμα δέχθηκε την λύση της συνεργασίας του με τους «ασπρόμαυρους» ο Κώστας Αραμπατζής, ο οποίος σε δηλώσεις του στο kerkidasport.gr όχι μόνο δεν άφησε αιχμές, αλλά απεναντίας τόνισε ότι σέβεται την απόφαση προέδρου, ευχόμενος καλή επιτυχία στην πρώην –πλέον– ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο έμπειρος προπονητής:

«Ήταν απόφαση του προέδρου η λύση της συνεργασίας μας, την οποία σέβομαι απόλυτα. Προχωράω μπροστά όπως εύχομαι να προχωρήσει και η ομάδα.

Στόχος μου στην ομάδα του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ ήταν να την κάνω πρωταγωνίστρια, δουλεύοντας παράλληλα και τις υποδομές και βγάζοντας παίκτες που θα αγωνιστούν στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Αυτό έγινε με τη δουλειά μου, την οποία έκανα έντιμα, ευσυνείδητα και πιστεύω αποτελεσματικά.

Εύχομαι από την καρδιά μου, τους στόχους αυτούς να τους πετύχει η ομάδα και το εννοώ, διότι είμαι κομμάτι της ιστορίας της και την αγαπώ, στα τόσα χρόνια που την υπηρέτησα ως παίκτης και ως προπονητής». 


kerkida...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου